LEKELYST
- med rom for innelek
Forlag: Pedagogisk Forum
Sider: 260
Utgitt: 2018
Innbinding: Heftet
ISBN: 978-82-7391-186-5
Pris: 398,-
Medlemspris: 298,-
OM BOKEN:
Med LEKELYST deler Trude Anette Brendeland av sitt omfattende univers av kreative ideer for hvordan vi kan stimulere til lekelyst i barnehagen.

Det handler mye om mulighetene i barnehagens rom, men det begynner og slutter med de voksne. Brendeland utfordrer leseren med spørsmålet: Er du en lekeklok voksen i en lekeklok barnehage? Det kan være vanskelig å starte og holde på lekende prosjekter der mange barn og voksne møtes. I leken møter de utfordringer og avbrytelser.

Med denne boka får du god hjelp til å oppdage noen hindringer og gjøre noe med dem, slik at barna i langt større grad opplever leken som fri. Her får du en rekke ideer til hvordan du kan innrede lekerom som inspirerer og gir barn og voksne gode muligheter til lekende samspill.
 
LEKELYST egner seg til å skape fornyet forståelse for lek. Den vil tenne en gnist i barnehagepersonalet og gjøre dem bedre rustet til å ta ansvar for barnas helhetlige lekemiljø.

Det levnes ingen tvil:
ARBEID MED BARN ER ARBEID MED LEK!

«På hver eneste side kommer det et dryss av magisk støv mot leserens ansikt, og vips så er det ingenting som kan bli vanlig igjen.
Les, nyt og la deg inspirere!»
Margareta Öhman
TILBUD!
MOTTA HOVEDBOKEN OG FÅ gode rabatter på disse bøkene
Hold musepekeren over boken for å se mer info
FORFATTER
Trude Anette Brendeland
Trude Anette Brendeland er førskolelærer. Hun er utdannet ved høyskolen i Bergen med barnekultur og kulturformidling som fordypnings-enhet. Hun holder også kurs om magiske samlingsstunder rundt i landet.